Kemiksiz pirzola hazırlamak için hangi adımlara dikkat ettin? Özellikle marine etme sürecinde nasıl bir karışım tercih ettin? Ayrıca pişirme yöntemlerinden hangisini denemeyi düşündün, izgaranın verdiği lezzeti mi yoksa fırınlama tekniğini mi? Sunum aşamasında sebzelerle birlikte mi yoksa soslarla mı sunmayı tercih edersin? Tüm bu adımları uygularken karşılaştığın zorluklar oldu mu?
Kemiksiz pirzola hazırlamak için hangi adımlara dikkat ettin? Özellikle marine etme sürecinde nasıl bir karışım tercih ettin? Ayrıca pişirme yöntemlerinden hangisini denemeyi düşündün, izgaranın verdiği lezzeti mi yoksa fırınlama tekniğini mi? Sunum aşamasında sebzelerle birlikte mi yoksa soslarla mı sunmayı tercih edersin? Tüm bu adımları uygularken karşılaştığın zorluklar oldu mu?
Cevap yaz