Tavuk kemiksiz pirzolayı pişirmek için öncelikle marine süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? 2-3 saat marine edilmesi önerilmiş ama bu süreden daha kısa bir süreyle de lezzet elde edilebilir mi? Ayrıca, pişirme yöntemlerinden hangisini tercih ediyorsunuz? Izgara, tava ya da fırın arasında bir seçim yaparken hangi faktörleri göz önünde bulunduruyorsunuz? Son olarak, garnitür önerileri arasında sizin favoriniz hangisi?
Tavuk kemiksiz pirzolayı pişirmek için öncelikle marine süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? 2-3 saat marine edilmesi önerilmiş ama bu süreden daha kısa bir süreyle de lezzet elde edilebilir mi? Ayrıca, pişirme yöntemlerinden hangisini tercih ediyorsunuz? Izgara, tava ya da fırın arasında bir seçim yaparken hangi faktörleri göz önünde bulunduruyorsunuz? Son olarak, garnitür önerileri arasında sizin favoriniz hangisi?
Cevap yaz