Kemikli kuzu eti pişirirken en doğru süreyi nasıl ayarladığınızı merak ediyorum. 1 kg'lık bir et parçasını 160 derecede pişirirken ortalama 1.5-2 saat beklemeyi öneriyorsunuz, peki daha büyük parçalar için süreyi uzatmak gerektiğini biliyor muydunuz? Ayrıca, pişirme yöntemleri arasında kapatılmış fırın ve açık fırın tercihleri arasında nasıl bir lezzet farkı oluştuğunu denediniz mi? Özellikle dinlendirme süresinin etin lezzetini nasıl etkilediğini de merak ediyorum. 15-20 dakika dinlendirmenin sonuçlarını deneyimlemiş biri olarak, bu sürenin ne kadar önemli olduğunu düşünebilir misiniz?
Kemikli kuzu eti pişirirken en doğru süreyi nasıl ayarladığınızı merak ediyorum. 1 kg'lık bir et parçasını 160 derecede pişirirken ortalama 1.5-2 saat beklemeyi öneriyorsunuz, peki daha büyük parçalar için süreyi uzatmak gerektiğini biliyor muydunuz? Ayrıca, pişirme yöntemleri arasında kapatılmış fırın ve açık fırın tercihleri arasında nasıl bir lezzet farkı oluştuğunu denediniz mi? Özellikle dinlendirme süresinin etin lezzetini nasıl etkilediğini de merak ediyorum. 15-20 dakika dinlendirmenin sonuçlarını deneyimlemiş biri olarak, bu sürenin ne kadar önemli olduğunu düşünebilir misiniz?
Cevap yaz