Kemikli kuru fasulye tarifine dair adımları incelemek oldukça ilginç. Özellikle kuru fasulyenin önceden ıslatılması gerektiği bilgisi, pişirme süresini kısaltmak açısından önemli bir detay. Ben de evde yaparken bu aşamayı atlamamaya çalışıyorum. Ayrıca, yemeğin yanında pilav ve turşu sunulmasının, lezzeti artırdığına katılıyorum. Yemeği maydanozla süslemek de güzel bir dokunuş. Peki, farklı et türleriyle denemek isteyenler için başka ne önerileriniz var?
Kemikli kuru fasulye tarifine dair adımları incelemek oldukça ilginç. Özellikle kuru fasulyenin önceden ıslatılması gerektiği bilgisi, pişirme süresini kısaltmak açısından önemli bir detay. Ben de evde yaparken bu aşamayı atlamamaya çalışıyorum. Ayrıca, yemeğin yanında pilav ve turşu sunulmasının, lezzeti artırdığına katılıyorum. Yemeği maydanozla süslemek de güzel bir dokunuş. Peki, farklı et türleriyle denemek isteyenler için başka ne önerileriniz var?
Cevap yaz